вторник, 5 марта 2019 г.

Teatrikuu "Dekamerooni" sooduspakkumine koolidele



VAT Teater ja Viljandi Kultuuriakadeemia ühendasid jõud ning juba 5. märtsil esietendub lavastus “Dekameron”, mille lavastajaks on VAT Teatri kunstiline juht Aare Toikka ja näitlejateks TÜ VKA teatrikunsti 12. lennu tudengid.  

Teatrikuu puhul teeme koolidele sooduspakkumise järgmistele etendustele:


25.03 kl 19.00 Jõhvi Kontserdimajas


Pileti hind õpilasele vaid 10€ ning iga 10 õpilase kohta pääseb 1 saatja etendusele tasuta!

Sooduspiletite broneerimiseks kirjutage palun aadressile eva@vatteater.ee, märksõna: teatrikuu pakkumine.


Giovanni Boccaccio „Dekameron” on Euroopa kirjandusloo üks tüvitekste, mille tähendus ja mõju on tajutavad tänapäevalgi. Ja nagu Boccaccio teoses, pajatavad ka VAT Teatri ja Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia koostöölavastuses kummalisi, õpetlikke, liigutavaid ja veriseid lugusid noored ise. Nad räägivad maailmast, mis on alati pisut ohtlikum ja müstilisem, kui me oma argielus tunnistada tahame – ja seda nii 14. kui 21. sajandil.

„Dekameron“ algab lausega: „On inimlik omadus kaasa tunda neile, kelle meel kurb on.“ Infoühiskonnas pommitab meedia tarbijaid lugematute lugudega eri elualadelt, kuid eriti hinnatud on lood katastroofipiirkondadest, sõjaväljadelt, epideemia epitsentritest – sest laibad, veri, väändunud jäsemed ja valukarjed on minev kaup.
Lavastaja ja näitlejatudengid katsuvadki nüüd klassikalugude abil selgust luua, kus on ikkagi inimliku kaasatundmise võime piirid ja kust algab kalestumine?

“Dekameron” on TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia teatrikunsti 12. lennu diplomilavastus.
Osades: Karolin Jürise, Loviise Kapper, Elena Koit, Grete Konksi, Silva Pijon, Henessi Schmidt, Maarja Tammemägi, Stefan Hein, Mathias Einari Leedo, Kristjan Poom, Hans Kristian Õis


PuudutaVAT Teatrit!

Комментариев нет:

Отправить комментарий