понедельник, 3 сентября 2018 г.

Keelekümblusprogramm "Sport ühendab!"

Lugupeetud koolijuht!

Eesti Spordi- ja Olümpiamuuseum alustab keelekümblusprojekti „Sport ühendab“, mille raames pakume koolidele selleks kohandatud haridusprogramme. Pakutavad mängulised haridusprogrammid toimuvad eesti keeles, arvestades õpilaste keeleoskuse taset. Keelekümblusprogramm „Sport ühendab!“ on mõeldud õpilastele, kelle kodune keel ei ole eesti keel ning selleks, et nad saaksid eesti keelt vabas ja sportlikus õhkkonnas praktiseerida.

Enne tulekut saadetakse õpetajale sõnavara ja materjalid, millele tund on üles ehitatud. Tunni läbiviimisel järgitakse keelekümbluspõhimõtteid ehk siis õpilased saavad nii lugeda-kirjutada-rääkida ja seda kõike interaktiivses Spordimuuseumi keskkonnas, mis võimaldab edukalt õpitut mänguliselt meelde jätta või korrata.

Meie eesmärk keelekümblusprogrammiga on olla avatud kõigile Eestis olevatele koolidele, kes soovivad eesti keelt praktiseerida. Tahame ka märku anda, et keeletase ei saa kindlasti takistuseks – kõik on oodatud ja leiame kõigile meeldejäävaks külastuseks sobiva vormi.

Rohkem infot haridusprogrammide kohta leiate siit.
 

SOODUSPAKKUMINE!
1. septembrist kuni 23. novembrini on keelekümblusguppidel võimalik osaleda Spordimuuseumi haridusprogrammides soodustingimustel – 4 € õpilase kohta (tavahind 6 €). Grupis peab olema vähemalt 10 inimest ja õpetaja saab osaleda tasuta.


Palun edastada info õpetajatele, et huvi korral saaksid nad meiega ühendust võtta. Oleme igati valmis aitama Teid haridusprogrammi valikul ja küsimuste tekkimisel.

 
Spordimuuseumis näeme!
 

Комментариев нет:

Отправить комментарий