вторник, 3 ноября 2020 г.

Aasta linnu tuttpüti digijoonistusvõistlus kestab 10. novembrini (Конкурс цифрового рисунка птиц продлится до 10 ноября.)

 Aasta linnu tuttpüti digijoonistusvõistlus kestab 10. novembrini


Eesti Ornitoloogiaühing ning Haridus- ja Noorteamet tuletavad meelde, et aasta linnu tuttpüti digijoonistuste võistlusele esitamise viimane päev on 10. november.

Iga osaleja saab võistlusele esitada kuni kaks arvuti või teise digiseadme abil joonistatud pilti. Enne tööde esitamist palume tutvuda digijoonistusvõistluse tingimustega aasta linnu lehel www.eoy.ee/tuttpytt/joonistusvoistlus/, sest hindamisele pääsevad ainult tingimustele vastavad tööd.

Joonistused tuleb üles laadida Laotaja keskkonnas aadressil https://laotaja.eenet.ee/s/cgJGxX6TZq9bJNi, lisaks tuleb täita osalemisvorm, mis asub siin: https://forms.gle/WGUVc79ppkgP7MXn8Palun kontrolli, et üleslaetav või juba laetud pildifail sisaldaks pildi autori nime.

Saabunud töid hinnatakse neljas vanuserühmas: kuni 10-aastased, 11–14-aastased, 15–19-aastased ja vanemad kui 19-aastased. Žüriis osalevad Markus Toompere Tartu Kunstnike Liidust, kunstnik-kujundaja Margot Sakson, ornitoloogid Pelle Mellov ja Leho Luigujõe ning Triinu Kadastik Haridus- ja Noorteametist.

Digijoonistusvõistluse parimatest töödest koosnev veebinäitus avalikustatakse aasta linnu lehel www.eoy.ee/tuttpytt ning autoreid auhinnatakse 8. detsembril Tallinnas toimuval suurel linnuõhtul.

Püttide kohta saab rohkem lugeda aasta linnu lehelt www.eoy.ee/tuttpytt.

Digijoonistusvõistlust korraldavad Eesti Ornitoloogiaühing ning Haridus- ja Noorteamet. Tuttpütiaastat toetab SA Keskkonnainvesteeringute Keskus.

Lisainfo:
Eesti Ornitoloogiaühing
eoy@eoy.ee
www.eoy.ee/tuttpytt

Комментариев нет:

Отправить комментарий